Aanmelden
team grip

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor een van de trainingen van Team GRIP? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Wij zullen de aanvraag binnen 1 werkdag behandel en je voorzien van een reactie.

Merel Lamar - Basisschool de Kraanvogel

Wij hebben met onze groep met veel plezier deelgenomen aan De Rots en Watertraining. De lessen hebben ervoor gezorgd dat kinderen zichzelf maar ook elkaar beter hebben leren kennen en aanvoelen. Door dit inzicht zijn de kinderen nu beter in staat om te reflecteren op hun eigen gedrag en het gedrag van anderen. Dit heeft geleid tot meer begrip in elkaar en een positieve sfeer in de groep!

Dorien ten Dolle - Emmaschool en 't Möllenveld

Op professionele en vakkundige wijze heeft Team Grip de bovenbouwleerlingen van de Emmaschool Rots en Water trainingen gegeven. In samenwerking met de leerkrachten is een programma gemaakt dat aansluit bij deze groep. Er was prettig contact met team Grip, vooral het meedenken en flexibiliteit waren daarbij opvallend positief.Kinderen en leerkrachten hebben de training als zeer waardevol ervaren:

Hoe mooi is het om kinderen net dat beetje meer mee te geven? Ze sterk en zelfverzekerd het leven aan te gaan? Handvatten aan te reiken die ze kunnen inzetten wanneer dat nodig is? En dat alles samen met je klasgenoten in een vertrouwde omgeving.