Trainingsaanbod

Sta jij stevig in je schoenen? Durf je ‘nee’ te zeggen? Weet je wat je moet doen of zeggen in bepaalde situaties? Vertrouw je op jezelf? Hoe reageer je op pesterijen?  Zou je wel eens wat minder ruzies willen ervaren Rots en Water training wisselt spel en fysieke oefeningen voortdurend af met zelfreflectie en gesprekken om ervoor te zorgen dat jij meer GRIP krijgt op deze situaties!

Rots en water groep 5 - 8

Tijdens de Rots en Water trainingen zijn we aan het werk om de communicatieve en sociale vaardigheden te vergroten.

Meer lezen

GRIP IN DE KLAS

Tijdens dit traject maken wij gebruik van de expertise die Team Grip bezit om in te zetten in groepen, zowel op de basisschool als op het Voortgezet Onderwijs.

Meer lezen

TIENERMEIDEN

Dezelfde uitgangswaarden als de Rots en Water training. Echter weet iedereen dat meisjes verschillen van jongens en daar richt deze training zich op.

Meer lezen

GRIP OP JE EXAMENS

Ben jij je al aan het voorbereiden op de examens? Loopt de spanning van binnen op als je eraan denkt? Dan is deze training iets voor jou!

Meer lezen

Met grip op weg naar de brugklas

 Je gaat nu echt afscheid nemen van jarenlang dezelfde basisschool, dezelfde route naar school, dezelfde klas, ieder jaar maximaal twee vaste juffen of meesters en nog veel meer van deze herkenbare dingen.

Meer lezen

Boksend opvoeden

Boksend Opvoeden is een erkende en mooie methode om in te zetten voor jongeren. We sluiten hierbij aan op de belevingswereld van de jongeren en via Boksspellen brengen we ze dichter bij de doelen van Boksend Opvoeden.

Meer lezen

Merel Lamar - Basisschool de Kraanvogel

Wij hebben met onze groep met veel plezier deelgenomen aan De Rots en Watertraining. De lessen hebben ervoor gezorgd dat kinderen zichzelf maar ook elkaar beter hebben leren kennen en aanvoelen. Door dit inzicht zijn de kinderen nu beter in staat om te reflecteren op hun eigen gedrag en het gedrag van anderen. Dit heeft geleid tot meer begrip in elkaar en een positieve sfeer in de groep!

Dorien ten Dolle - Emmaschool en 't Möllenveld

Op professionele en vakkundige wijze heeft Team Grip de bovenbouwleerlingen van de Emmaschool Rots en Water trainingen gegeven. In samenwerking met de leerkrachten is een programma gemaakt dat aansluit bij deze groep. Er was prettig contact met team Grip, vooral het meedenken en flexibiliteit waren daarbij opvallend positief.Kinderen en leerkrachten hebben de training als zeer waardevol ervaren:

Hoe mooi is het om kinderen net dat beetje meer mee te geven? Ze sterk en zelfverzekerd het leven aan te gaan? Handvatten aan te reiken die ze kunnen inzetten wanneer dat nodig is? En dat alles samen met je klasgenoten in een vertrouwde omgeving.