Boksend opvoeden

Boksend Opvoeden is een erkende en mooie methode om in te zetten voor jongeren. We sluiten hierbij aan op de belevingswereld van de jongeren en via Boksspellen brengen we ze dichter bij de doelen van Boksend Opvoeden.

Boksend Opvoeden is NIET het ECHTE Boksen. Tijdens het Boksend Opvoeden helpen wij jongeren om ze naar zichzelf en naar de ander te laten kijken. Met als doel de sociaal-emotionele weerbaarheid te vergroten en het gedrag te beïnvloeden.

Wij richten al onze trainingen in door te doen, zo ook bij Boksend Opvoeden. De psycho-fysieke benadering sluit dan ook naadloos aan bij onze visie. Jongeren zijn aan het ervaren en tegelijkertijd lichaamsgericht aan het werk, dit is waar Boksend Opvoeden voor staat.

We spreken bij het Boksend Opvoeden over doelen op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Tijdens de trainingen wordt er gereflecteerd naar aanleiding van de basisemoties (Blij, Bang, Boos, Verdrietig) en deze zijn gekoppeld aan een hartslag (25%, 50%, 75% en 100%). Dit zijn geen werkelijke hartslag percentages maar deze worden gebruikt om aan te geven hoe hoog een deelnemer in een bepaalde emotie zit.

Team Grip is een officieel gecertificeerd Boksend Opvoedcoach. Ben je benieuwd en wil je meer weten over dit erkende programma?

Bezoek: www.boksendopvoeden.nl

Rots en water groep 5 - 8

Tijdens de Rots en Water trainingen zijn we aan het werk om de communicatieve en sociale vaardigheden te vergroten.

Meer lezen

GRIP IN DE KLAS

Tijdens dit traject maken wij gebruik van de expertise die Team Grip bezit om in te zetten in groepen, zowel op de basisschool als op het Voortgezet Onderwijs.

Meer lezen

TIENERMEIDEN

Dezelfde uitgangswaarden als de Rots en Water training. Echter weet iedereen dat meisjes verschillen van jongens en daar richt deze training zich op.

Meer lezen

KRIJG GRIP OP JE EXAMENS

Ben jij je al aan het voorbereiden op de examens? Loopt de spanning van binnen op als je eraan denkt? Dan is deze training iets voor jou!

Meer lezen