Met GRIP op weg naar de brugklas!

Is jouw eindgesprek al geweest en weet je waar je volgend schooljaar in de brugklas gaat starten? Je gaat nu echt afscheid nemen van jarenlang dezelfde basisschool, dezelfde route naar school, dezelfde klas, ieder jaar maximaal twee vaste juffen of meesters en nog veel meer van deze herkenbare dingen.

Training: Met GRIP op weg naar de brugklas!

Sommigen kijken uit naar de brugklas en hebben zin om nieuwe contacten te maken, meerdere docenten per dag te zien en ieder uur een andere les te hebben.

Anderen zien er tegenop: Kom ik overal wel op tijd? Hoe weet ik waar ik moet zijn? Hoe zien de eerste weken eruit? Hoe zullen mijn klasgenoten zijn?

Wij zijn al jarenlang mentor op het voortgezet onderwijs en weten precies wat jou te wachten staat en helpen je graag met jouw doelen.

Rots en Water training wisselt spel en fysieke oefeningen voortdurend af met zelfreflectie en gesprekken om ervoor te zorgen dat jij meer GRIP krijgt op de overstap naar de brugklas, met meer rust de vakantie ingaat en dat je met meer zelfvertrouwen de start in de brugklas kan maken.

Inhoud:

  • 4  lessen van 60 minuten voor de vakantie
  • een werkboekje
  • één les in de laatste week van de zomervakantie
  • een certificaat aan het einde van de training

Rots en water training groep 5 - 8

Tijdens de Rots en Water trainingen zijn we aan het werk om de communicatieve en sociale vaardigheden te vergroten.

Meer lezen

GRIP IN DE KLAS TRAINING

Tijdens dit traject maken wij gebruik van de expertise die Team Grip bezit om in te zetten in groepen, zowel op de basisschool als op het Voortgezet Onderwijs.

Meer lezen

TRAINING TIENERMEIDEN

Dezelfde uitgangswaarden als de Rots en Water training. Echter weet iedereen dat meisjes verschillen van jongens en daar richt deze training zich op.

Meer lezen

KRIJG GRIP OP JE EXAMENS

Ben jij je al aan het voorbereiden op de examens? Loopt de spanning van binnen op als je eraan denkt? Dan is deze training iets voor jou!

Meer lezen